Här är veckans toppnyheter 29 augusti till 4 september

Håkan Hellströms nya lyxhus i Alingsås, bagarprofilen som går i pension och Alingsås energi om hur du ska tänka inför höstens skyhöga elpriser. Här är ett urval av Alingsås Tidnings mest lästa artiklar den senaste veckan.

ANNONS
|

Håkan Hellström har köpt lyxhus i Alingsås

Vi säger grattis – och välkommen till Alingsås Håkan! Popstjärnans nya lyxhus med egen sjötomt hittar man i Västra Bodarna.

Populärt kafé får nya ägare när bagarprofil går i pension

Nu går ”Lasse bagare” i pension och lämnar över Nolbygårds ekobageri- och café till Charlotte Brolin och Marlen Åman, som planerar att fortsätta driva vidare den populära verksamheten i samma anda.

Skyhöga elpriser till hösten – Alingsås energi tipsar hur du ska tänka

De redan höga elpriserna väntas bli ännu högre till hösten. Alingsås energi ger tips på hur du ska tänka för att hålla nere elkostnaderna.

Efter avslöjandena: Mathem kallas till möte med kommunen

Mathem, som har ett avtal med Alingsås kommun där hemtjänstens brukare köper dagligvaror genom dem, har kallats till möte med kommunens upphandlingsenhet efter GP:s avslöjanden om missförhållanden i deras lager i Mölndal.

ANNONS

Två flodkräftor funna i Ornungasjön

Flodkräftan har visat livstecken i Ornungasjön, om än bara i två exemplar. Fiskevårdsföreningen tar emot nyheten med glädje men i nuläget är inga insatser planerade i sjön.

ANNONS