Stockslycke korvkiosk ute till försäljning: ”Ett möjligheternas hus”

Lokalen där välkända Stockslycke korvkiosk huserade under många decennier är nu ute till försäljning igen.
– Jag hoppas att det är någon som vill ta över. Det ska bli spännande att se vad det blir, säger Robert Larsvik, mäklare på Fastighetsbyrån.

ANNONS
|

Stockslycke korvkiosk var under många år en älskad institution i Alingsås, omtalad inte minst för sina rikliga portioner med mos som enligt anhängarna ska ha varit ”världens bästa”.

Efter att korvkiosken lagts ned öppnade våren 2022 en pizzeria i lokalerna. Verksamheten drabbades dock under ett drygt år av flera anlagda bränder. I den tredje branden, som inträffade i juli i fjol, blev lokalerna totalförstörda. Sedan dess har verksamheten inte öppnat igen.

Genomgått en totalrenovering

I stället har lokalerna genomgått en totalrenovering. När fastigheten nu läggs ut till försäljning sitter den karaktäristiska korvkiosk-skylten fortfarande kvar, men på insidan är allt blänkande nytt.

Mäklaren Robert Larsvik ser många olika möjligheter för den som köper fastigheten.

ANNONS

– Det är inte så vanligt med såna här objekt där man kan äga sin egen fastighet och själv bestämma vad man ska använda lokalerna till. Det är en god möjlighet för den som är intresserad, säger han.

Möjligheternas hus

I säljannonsen föreslås butik, frisörsalong, kontor eller en mindre restaurang med möjlighet till "take away" som möjliga användningsområden för byggnaden.

Robert Larsvik nämner att det skulle kunna passa med en obemannad butik i området.

– Det är ett möjligheternas hus för den som skaffar det och har idéer, säger han.

När AT ringer upp har fastigheten bara legat ute till försäljning i några dagar. Än så länge har inga spekulanter hunnit höra av sig och boka visningar.

– Jag hoppas att det är någon som vill ta över. Det ska bli spännande att se vad det blir, säger Robert Larsvik.

LÄS MER:Thaipalatset kan tvingas stänga – saknar kockar

LÄS MER:Nils, 23, har tagit expansiv kedja till Alingsås

ANNONS