Två män misstänks för stöld ur ladugård

En man konfronterade två misstänkta personer utanför en lada och personerna hävdade då att de bara hade stannat till där för att kissa. Efteråt upptäckte fastighetsägaren att ett gammalt vagnshjul var borta.

ANNONS
|

Strax innan midnatt natten mellan fredag och lördag inkom ett larm till polisen om ett inbrott och stöld i Sollebrunn. En man larmade polisen efter att han observerat två män som betedde sig misstänkt vid en fastighet.

– Det är en person som observerat två män vid någon lada och konfronterar dem. Männen uppger att de stannat för att pinka men personen tycker ändå att det känns lite misstänksamt och larmar polis, säger polisens presstalesperson Fredrik Svedemyr.

En patrull åkte ut till platsen och letade efter personerna men hittade inga misstänkta. Patrullen fick tag i ägaren till ladan som kunde konstatera att ett hjul från en gammal hästvagn var borta.

ANNONS

En anmälan om stöld skrivs men det finns inga misstänkta i nuläget. Det finns uppgifter om att personerna ska ha lämnat platsen i en äldre vit bil.

ANNONS