Mörlanda Bowling i Annelund drivs numera av Alice och Sara Flodin.Tråkigt nog råkade systrarna ut för inbrott redan första veckan.
Mörlanda Bowling i Annelund drivs numera av Alice och Sara Flodin.Tråkigt nog råkade systrarna ut för inbrott redan första veckan. Bild: Philip Mauritzson

Inbrott hos bowlingsystrarna efter bara en vecka

Det blev en tråkig start för de nya ägarna till Mörlanda Bowling, systrarna Sara och Alice Flodin. Såhär bara en vecka efter öppnandet har de råkat ut för inbrott.
– Någon slog sönder ett fönster och gick in, berättar Alice.

ANNONS
|

Inbrottet ska ha inträffat tidigt i fredags morse, vid femtiden, och är polisanmält.

Eftersom Sara och Alice Flodin hyr lokalen i Annelund av kommunen behöver de inte själva betala en ny fönsterruta. Alice konstaterar att det såklart ändå är tråkigt med ett inbrott så här i uppstarten.

– Verkligen! Första veckan också!

Man fick ju en liten chock där på morgonen.

Inbrottstjuven fick med sig en del alkohol, energidryck och fikabröd. Däremot stals inga kontanter och inget annat än fönsterrutan var trasigt.

– Man fick ju en liten chock där på morgonen. Samtidigt kunde det ha varit värre, det kände både jag och min syster, säger Alice till AT.

ANNONS

Mörlanda Bowling har de senaste åren drivits av paret Robert och Malin Falk Gerhard, men i våras blev det klart att Alice och hennes storasyster Sara skulle ta över verksamheten nu i sommar.

Alice hälsar att inbrottet inte kommer att påverka öppettiderna, utan att de håller öppet som vanligt.

LÄS MER:Äventyret väntar på Milva i Sydkorea

LÄS MER:Herrljungaborna gick man ur huse för festival

ANNONS