Snart kommer det mer livsstilsläsning från AT – men vi behöver din hjälp

Lönen har trillat in på kontot, solen har fått mina fräknar att komma fram och vi på redaktionen har precis blivit klara med ytterligare ett nummer av Magasin Matilda. Ja, ni hör ju, livet är fantastiskt!

ANNONS
|

Kanske har några av er missat AT:s nya livsstilsmagasin och då har ni banne mig missat bra läsning. Första numret av Matilda kom ut för knappt en månad sedan och som redaktör för magasinet har det varit kul att få ta del av era reaktioner. Det märktes att ni blev imponerade och det sporrade givetvis redaktionen att göra ytterligare ett nummer, minst lika bra.

Den 7 maj dimper nästa nummer ner i din brevlåda och jag har en riktigt bra känsla i magen. Bilderna är ljusa och färgsprakande, personerna intressanta och tipsen lättlästa. Det är något med artiklarna och reportagen som ger mig positiv energi och en längtan efter sommaren.

ANNONS

Det är AT:s läsare, ni som bor i Vårgårda, Alingsås och Herrljunga, som känner till människorna, historierna och platserna bäst.

Oss emellan kan jag avslöja att ni får följa med in i ett hus med intressant historia och fantastiska detaljer. Ni får också modetips inför säsongens kommande fester och recept på goda tillbehör till grillbuffén. För den som drömmer om att skriva sin egen bok får ni inte missa tipsen från Alingsåsförfattaren själv.

Nu är som sagt materialet klart och det känns lite pirrigt. För min egen del blir det någon vecka med lite jobb för Alingsås Tidning och sen är det bara att börja planera numret som kommer i början av juni. Redan nu funderar jag på vad ni vill läsa om. Har ni idéer, tankar eller tips är det bara att höra av sig. Vi vill gärna ha tips på ovanliga, vackra och intressanta hem att besöka och personer som har en intressant berättelse att dela med sig av.

Samtidigt behöver vi hjälp för att producera ett riktigt bra magasin. Begreppet livsstil är brett och subjektivt. Hade jag fått välja hade jag gärna läst flera sidor om mat, dryck och intressanta livsöden. Men du kanske helst vill läsa om hälsa, kultur eller säsongens bästa gräsklippare. Vad vet jag?

Det är AT:s läsare, ni som bor i Vårgårda, Alingsås och Herrljunga, som känner till människorna, historierna och platserna bäst. Vi har givetvis bra koll men vill komma ännu närmare och tätt inpå. Vi vill berätta om alla smultronställen som finns i området.

Nu väntar ytterligare en vecka full av intressanta jobb och kaffe i mängder. Vi ser fram emot ett förhoppningsvis soligt och varmt Valborgsfirande och längtar, såklart, till den 7 maj.

ANNONS