Patrik Westberg visade sitt stöd till mördade svenskarna

Två svenska supportrar mördades i en terrorattack i Bryssel.
Under torsdagen hedrade TV4 Plays kommentator, Alingsåsprofilen Patrik Westberg, offren med att ha på sig en Sverigetröja.
– Den tar vi aldrig av oss, säger han.

ANNONS
|

Terrorattacken som kostade två svenskar livet i måndags har skakat om Sverige och efter attacken har flera valt att visa sitt stöd på olika sätt.

Bland annat var det många supportrar som, under torsdagens SHL-omgång, valde att gå till arenorna runtom i Sverige i blågula tröjor – i stället för deras lags färger.

Westberg på plats i Växjö

Detta då en av de som sköts ihjäl i Bryssel uppges ha burit en svensk tröja på sig – samtidigt som UD sagt till svenskar utomlands att iaktta ökad försiktighet.

En av de som hade på sig blågula färger under torsdagens SHL-omgång var TV4 Plays kommentator Patrik Westberg. Han var i Växjö för att kommentera smålänningarnas möte med Modo och inför matchen kunde tv-tittarna se att han hade Tre Kronor-tröja under sin kavaj.

ANNONS

– Det är mycket folk på läktarna och många hedrar offren och står upp för den svenska landslagströjan i olika former. Den tar vi aldrig av oss, säger kommentatorn Patrik Westberg i TV4.

LÄS MER:TV-kommentatorn Patrik Westbergs jättehyllning – till kollegan

LÄS MER:Så gick det när lokalprofilerna mötte rikskändisarna

ANNONS